Lirik Dona Amelia - Mujaer Mundur

Iwak mujaer mundur
Mundur di patil lele
Gulang guling ning kasur

Aduh kelingan bae
Kakang sing gede duwur
Sayang ana sing due

Najan segede gunung
cinta ne ngawung ngawung
Bingung sekiranya bingung
Ora kudu di sambung
Cukup sampe ning kene
Aja SMS bae

Mujaer mundur kang
Mujaer mundur
Terpaksa kula kang
Mundur teratur
Cinta tinggal cinta
Demen demen sepira

Mujaer mundur kang
Mujaer mundur
Kaya kaya ne kang
Durung jodo ne
Selamat tinggal cinta
Selamat tinggal sayang

Iwak mujaer mundur
Mundur di patil lele
Gulang guling ning kasur
Aduh kelingan bae
Kakang sing gede duwur
Sayang ana sing due

Mujaer mundur kang
Mujaer mundur
Terpaksa kula kang
Mundur teratur
Cinta tinggal cinta
Demen demen sepira

Mujaer mundur kang
Mujaer mundur
Kaya kaya ne kang
Durung jodo ne
Selamat tinggal cinta
Selamat tinggal sayang

Iwak mujaer mundur
Mundur di patil lele
Gulang guling ning kasur
Aduh kelingan bae
Kakang sing gede duwur
Sayang ana sing due

Najan segede gunung
Cinta ne ngawung ngawung
Bingung sepira bingung
Ora kudu di sambung
Cukup sampe ning kene Aja SMS bae

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel