Lirik Lagu Jawa Via Vallen - Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Seperti ini rasanya jika seseorang sedang rindu
Rino wengi atiku rasane peteng
Setiap malam hatiku rasanya suram
Tansah kelingan kepingin nyawang
Selalu teringat ingin memandang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Sebentar saja udah benar-benar ngga mau

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Mencederai janji teganya engkau membohongi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Sampai saat ini aku lama menanti
Nangis batinku nggrantes uripku
Tangis batinku terluka hidupku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Basah menetes air mata di dadaku

Dudu klambi anyar
Bukan baju baru
Sing neng njero lemariku
Yang ada di dalam lemariku
Nanging bojo anyar
Tapi (suami/istri) baru
Sing mbok pamerke neng aku
Yang kamu pamerkan kepadaku

Dudu wangi mawar
Bukan wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Yang ku lihat di mataku
Nanging kowe lali
Tapi engkau lupa
Nglarani wong koyo aku
Menyakiti orang sepertiku

Nengopo seneng aku
Mengapa suka padaku
Yen mung gawe laraku
Kalau hanya bikin sakit diriku
Pamer bojo anyar
Pamer (suami/istri) baru
Neng ngarepku
Di depanku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Mencederai janji teganya engkau membohongi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Sampai saat ini aku lama menanti
Nangis batinku nggrantes uripku
Tangis batinku terluka hidupku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Basah menetes air mata di dadaku

Dudu klambi anyar
Bukan baju baru
Sing neng njero lemariku
Yang ada di dalam lemariku
Nanging bojo anyar
Tapi (suami/istri) baru
Sing mbok pamerke neng aku
Yang kamu pamerkan kepadaku

Dudu wangi mawar
Bukan wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Yang ku lihat di mataku
Nanging kowe lali
Tapi engkau lupa
Nglarani wong koyo aku
Menyakiti orang sepertiku

Nengopo seneng aku
Mengapa suka padaku
Yen mung gawe laraku
Kalau hanya bikin sakit diriku
Pamer bojo anyar
Pamer (suami/istri) baru
Neng ngarepku
Di depanku

Nengopo seneng aku
Mengapa suka padaku
Yen mung gawe laraku
Kalau hanya bikin sakit diriku
Pamer bojo anyar
Pamer (suami/istri) baru
Neng ngarepku
Di depanku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel