Lirik Lagu Jawa Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji

kok kebangeten men
sambat belas raono perhatian
jelas kubutuh atimu
kubutuh awakmu
kok kebangeten men

loro ati iki 
tambarno karo tak nggo latihan 
sok nek wes oleh gantimu
wes ra kajok aku
mergo wes tau
wes tau jeru

mbien aku jek  betah
suwe suwe wegah
nuruti kekarepanmu
sansoyo bubrah

mbiyen wes tak wanti-wanti
ojo ngasi lali
tapi kenyataanya pergi

kartonyono ning 
ngawi medot janjimu
ambruk cagak ku 
nuruti angan anganmu

sak kabehane wes tak turuti
tapi malah mblenjani
budalo malah tak duduhi dalane
metu kono belok kiri lurus wae
rasa nyawang sepionmu sing marai ati
tambah mbebani

mbien aku jek  betah
suwe suwe wegah
nuruti kekarepanmu
sansoyo bubrah

mbiyen wes tak wanti-wanti
ojo sampe lali
tapi kenyataanya pergi

kartonyono ning 
ngawi medot janjimu
ambruk cagak ku 
nuruti angan anganmu

sak kabehane wes tak turuti
tapi malah mblenjani
budalo malah tak duduhi dalane
metu kono belok kiri lurus wae
rasa nyawang sepionmu sing marai ati
tambah mbebani

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel