Lirik Lagu Jawa Resty Ananta - Lambe Turah

Soyo suwe tak rasakke
Omonganmu ra tau nggenah
Seneng ngrumpi karo ngrasani
Seneng yen ono wong susah

Golek benere dewe
Ratau opo enenge
Omonganmu marai loro ati

Koe pancen lambe turah
Omonganmu ra nggenah
Mlaku karo nguya nguyu
Senengane adu-adu
Ra peduli omongane salah
Koe pancen lambe turah
Omonganmu ra nggenah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng
Dasar wog gendeng

Nganti tekan seprene
Ra ono perubahanne
Pengen dadi sorotan
Koyok artis terkenal

Padahal nek dipikir
Malah koyok wong kenthir
Nganti uripe dewe
Malah ora dipikir
Senengane golek bahan


dinggo nyambung omongan
Yen lagi podo jagongan
Ngomong waton ra karuan

Pengen cari sensasi
Buat eksis sendiri
Tak perduli
Omongane ngelarani atii

Omongane ngalor ngidul
Padahal cuma ngibul
Suka mencaci orang
kadang tanpa alasan

mbok cubo koe mikir
Ojo koyo wong kenthir
Nek ngomong ojo waton
Serius ojo guyon

Opo toh tujuanmu
Opo toh masalahmu
Apa emang hobimu
Mencaci orang melulu

Coba koreksi diri
Jadi diri sendiri
Lerenno
ngurusi masalahe wong lio

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel