Lirik Lagu Jawa Indah Andarini - Jenang Gulo

Jenang gulo kowe ojo lali
Marang aku iki cah ayu
Nalikane nandang susah
Sopo sing ngancani

Dhek semono aku tetep tresno
Lan tetep setyo cah ayu
Durung nate gawe gelo
Lan gawe kuciwo

Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah lali marang aku
Sithik-sithik mesti nesu
Terus ngajak padu jo ngno ojo ngono

Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane dhek biyen cah ayu
Nate janji bungah susah
Podho dilakoni

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel