Lirik Lagu Jawa Waldjinah - Kue Sempe

Kue sempe, [kue sempe kue sempe]
Sempeleo, [sempeleo sempeleo]
Kue sempe, sempeleo wis ora jamane

Aja kaya kue sempe
Kue sempe sempeleo
Gagah rupane, nanging ora ana dayane

Mari mangan kue sempe
Pira-pira kurang bae
Mangan sempe, ora patut karo wadahe

Kue sempe, [kue sempe kue sempe]
Sempeleo, [sempeleo sempeleo]
Kue sempe, sempeleo wis ora jamane

Aja kaya kue sempe
Kue sempe sempeleo
Gagah rupane, nanging ora ana dayane

Mari mangan kue sempe
Pira-pira kurang bae
Mangan sempe, ora patut karo wadahe

Kue sempe, [kue sempe kue sempe]
Sempeleo, [sempeleo sempeleo]
Kue sempe, sempeleo wis ora jamane

Aja kaya kue sempe
Kue sempe sempeleo
Gagah rupane, nanging ora ana dayane

Mari mangan kue sempe
Pira-pira kurang bae
Mangan sempe, ora patut karo wadahe
kembali ke bait ke-2..aja kaya kue..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel