Lirik Lagu Jawa Waldjinah - Ojo Gawe Gawe

Bola bali dikandani
Bolak bali wis diaturi
Mas kok ora digape
Jare ngene, kok malah ngono
Jare ngono, lha kok malah ngene
Mas priye karepe?

Aku ngulon, sampeyan ngetan
Nduwe bojo koyo jethungan
Mas ora karuan
Mbiyen piye saiki kepiye
Sampeyan wis ngerti dewe
Mas ojo gawe-gawe

Saben bengi ditinggal lungo
Saben bengi ditinggal lungo
Aduh dek aku dewe’an
Tuku wijen dipangan semut
Turu ijen dirubung lemut
Adu dek sopo-sopo sing tahan

Bola bali wis dikandani
bola bali jare wis ngerti
Aduh mas jarene ngerti
Cianjur di Sukabumi
Terlanjur jadi penyanyi
Aduh mas jadi penyanyi

Ayo-ayo bebarengan lan ora perlu sujanan
Mas opo gunane
Sing penting podo ngertine ngelingi kuwajibane
Ben tentrem rumah tanggane

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel