Lirik Nella Kharisma Feat Ilux ID - Mundur Alon Alon

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel