Lirik Lagu Jawa Nella Kharisma - Diloske Wae

aku gejeron mendem roso marang sliramu
aku kegowo perasaan tekan batinku
opo kudu ngene mendem roso karo kowe
timbang loro mending kowe tak loske wae

mende roso karo kowe opo kudu koyo ngene
saben isuk sore mung kowe sing tak pikirke

oh can bagus teko neng ngarepe moto
gowo roso tresno deg degan atiku nyawang sliramu
meh copot jantungku nyawang esemmu
semoga kowe iso ngerti roso sing tak pendhen neng jero ati

aku gejeron mendem roso marang sliramu
aku kegowo perasaan tekan batinku
opo kudu ngene mendem roso karo kowe
timbang loro mending kowe tak loske wae

bagusmu kui menipu esemmu kui mung palsu
aku wes merasa nyaman jebul kui mung jebakan
opo aku sing terlalu terbawa perasaan
nganti ora sadar atiku mung dinggo dolanan

ajur atiku ambyar bathinku kesel awakku mergo sliramu
ku harus melupakan kamu karna kamu mengacuhkan rasaku
aku gejeron mendem roso marang sliramu
aku kegowo perasaan tekan batinku

opo kudu ngene mendem roso karo kowe
timbang loro mending kowe tak loske wae

wis ikhlasno wis lilakno
manut wae opo sing dadi kersane gusti kang kuoso
mergane tresno ra iso dipeksake diloske wae
mundur teratur lambaikan tangan
kudune sadar ra bakal sesandingan
aku ora bakal ngondeli dan akan membiarkan kamu pergi

aku gejeron mendem roso marang sliramu
aku kegowo perasaan tekan batinku
opo kudu ngene mendem roso karo kowe
timbang loro mending kowe tak loske wae

benar dulu aku mengagumi dirimu
tapi ku tak mampu mengungkapkan itu
kini tiba waktu ku harus melupakanmu
melepaskan merelakan dirimu

mung siji panyuwunku
ojo bali ning uripku
sesok yen ketemu karo kowe maneh
dalanku dalanmu wis bedo

aku gejeron mendem roso marang sliramu
aku kegowo perasaan tekan batinku
opo kudu ngene mendem roso karo kowe
timbang loro mending kowe tak loske wae
timbang loro mending kowe tak loske wae

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel