Lirik Lagu Jawa Redsox D.P.R - Diloske Wae

aku kejeron mendem roso marang sliramu
aku kegowo perasaan tekan batinku
opo kudu ngene mendem roso karo kowe
timbang loro mending kowe tak loske wae

mendem roso karo kowe opo kudu koyo ngene
saben isuk awan sore mung kowe sing tak pikirke
oh cah bagus kowe teko ning ngarepe moto
gowo roso tresno

deg degan atiku, nyaw-ng sliramu
meh copot jantung, nyaw-ng esemmu
semoga kowe iso ngerti
roso sing tak pendem ning njero ati

aku kejeron mendem roso marang sliramu
aku kegowo perasaan tekan batinku
opo kudu ngene mendem roso karo kowe
timbang loro mending kowe tak loske wae

ayumu kui menipu, esemmu kui mung palsu
aku wes merasa nyaman, jebul kui mung jebakan
opo aku sing terlalu terbawa perasaan
nganti ora sadar atiku mung dinggo dolanan

ajur atiku, ambyar bathinku
kesel awakku, mergo sliramu
ku harus melupakan kamu
karena kamu mengacuhkan rasaku

aku kejeron mendem roso marang sliramu
aku kegowo perasaan tekan batinku
opo kudu ngene mendem roso karo kowe
timbang loro mending kowe tak loske wae

wes ikhlasno, wes lilakno
manut wae opo sing dadi kersana gusti kang kuoso
mergane tresno raiso dipeksake, diloske wae

mundur teratur, lambaikan tangan
kudune sadar ra bakal sesandingan
aku ra bakal gondeli dan akan membiarkan kamu pergi

aku kejeron mendem roso marang sliramu
aku kegowo perasaan tekan batinku
opo kudu ngene mendem roso karo kowe
timbang loro mending kowe tak loske wae

benar dulu aku mengagumi dirimu
tapi ku tak mampu mengungkapkan itu
kini tiba waktu ku harus melupakanmu
melepaskan merelakan dirimu

mung siji panyuwunku, ojo bali ning uripku
sesuk yen ketemu karo kowe maneh
dalanku dalanmu wis bedo

aku kejeron mendem roso marang sliramu
aku kegowo perasaan tekan batinku
opo kudu ngene mendem roso karo kowe
timbang loro mending kowe tak loske wae
timbang loro mending kowe tak loske wae

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel