Lirik Annisa Gamelia - Sepi

sepi ing wanci wengi
tanpo sliramu ning sandingku, kembange ati
peteng sing tak rasakne
jroning batinku tanpo ono padhange bulan
hoo ooo aduh duh sayang

oh bayu t-tip salamku
kanggo slirane ing wektu iki nandhang kesepian
oh bulan nyuwun padamu
dadio tombo atiku kang nandhang kepetengan
hoo ooo aduh duh sayang

sepi ing wanci wengi
tanpo sliramu ning sandingku, kembange ati
peteng sing tak rasakne
jroning batinku tanpo ono padhange bulan
hoo ooo aduh duh sayang

oh bayu t-tip salamku
kanggo slirane ing wektu iki nandhang kesepian
oh bulan nyuwun padamu
dadio tombo atiku kang nandhang kepetengan
hoo ooo aduh duh sayang

oh bayu t-tip salamku
kanggo slirane ing wektu iki nandhang kesepian
oh bulan nyuwun padamu
dadio tombo atiku kang nandhang kepetengan
hoo ooo aduh duh sayang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel