Lirik Astria - Magnet Cinta

Teuteupan manehna
Karasa nyentug pisan
Tina jero hate
Nepi ka ubun ubun

Asa kabayang bayang
Meni janten emutan
Abdi meni anteng
Ngalamunkeun manehna

Iraha urang patepang deui?
Iraha hate urang patepung?

Magnet magnet cinta
Meni tarik pisan
Abdi taya daya
Ngahindar ti arusna

Magnet magnet cinta
Nu ngumbarkeun rasa
Ngageuterkeun hate
Cinta kamanehna

Kembang kembang cinta
Mani malekar endah
Ngajajar ngarias
Jalan urang

Teuteupan manehna
Karasa nyentug pisan
Tina jero hate
Nepi ka ubun ubun

Asa kabayang bayang
Meni janten emutan
Abdi meni anteng
Ngalamunkeun manehna

Iraha urang patepang deui?
Iraha hate urang patepung?

Magnet magnet cinta
Meni tarik pisan
Abdi taya daya
Ngahindar ti arusna

Magnet magnet cinta
Nu ngumbarkeun rasa
Ngageuterkeun hate
Cinta kamanehna

Kembang kembang cinta
Mani malekar endah
Ngajajar ngarias
Jalan urang

Magnet magnet cinta
Meni tarik pisan
Abdi taya daya
Ngahindar ti arusna

Magnet magnet cinta
Nu ngumbarkeun rasa
Ngageuterkeun hate
Cinta kamanehna

Kembang kembang cinta
Mani malekar endah
Ngajajar ngarias
Jalan urang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel