Lirik Dewi Yan - Sayang Closing

sayang po kowe ra kroso
amung sliramu sing tak kangeni
bumi langit kang nyekseni
abot tresnoku ginowo mati

ati iki iseh kroso loro
akeh citromu ketimbang rogomu
dodoku ngerasakno sesek
batin lakonmu sing ra karuan

nanging kowe ra peduli
luwih seneng mikir wong liyo

aku wes ra ngenali kowe
kowe wes ra koyo biyen maneh
ilang sayangmu marang aku
ra ngerti tok buang nang endi, ra ono tegese

sayang cubo rungokno suoro ono atiku
perihe jek kroso mergo kowe cidro
lungo ora kondo karo uwong liyo
cubo kowe nggagaso umpomo kuwi kowe
saiki wis sirno roso ono atiku
ora kanggo kowe mending tak lilakno
lungamu nang kono ra ono kabare
mending crito masa lalu ra bakal tak pikirke

ati iki iseh kroso loro
akeh citromu ketimbang rogomu
dodoku ngerasakno sesek
batin lakonmu sing ra karuan

nanging kowe ra peduli
luwih seneng mikir wong liyo

aku wes ra ngenali kowe
kowe wes ra koyo biyen maneh
ilang sayangmu marang aku
ra ngerti tok buang nang endi

omah iki sing wes dadi saksi
tatu sing ono jero atiku
koyo tekane mongso ketigo
ilang roso tresnoku, mending closing wae

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel