google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Arya Satria - Kangen Kutho Batu - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Arya Satria - Kangen Kutho Batu

Naliko ning songgoriti
Kowe ngucap janji
Aku ra bakal lali, tumekane pati

disekseni rembulan
Ning pinggire panderman
Ning sepi wuku lintang
Tak aras pipimu sayang

Ademe kuto batu, ati tansoyo rindu
Yen tak sawang esemmu
Soyo kangen atiku

Derese banyu udan
Neresep ning kahanan
Ati seroso katresnan
Kangen sliramu sayang
Ademe kuto batu, ati tansoyo rindu

Opo to roso kangenku iki
Iseh biso tak obati

Sliramu opo wes ra kelingan
Nalikane nali katresnan

Senajan akeh godane ati
Tresno iki amung siji

Cah ayu sing dadi pepujanku
Sak tenane aku rindu

Kebangeten awakmu
Ninggalake aku

Kebangeten awakmu
Ngelarani atiku
Netes eloh ku ning kuto batu

Ademe kuto batu
Ati tansoyo rindu

Yen tak sawang esemmu
Soyo kangen atiku

Derese banyu udan
Neresep ning kahanan

Ati seroso katresnan
Kangen sliramu sayang
Ademe kuto batu, ati tansoyo rindu

Opo to roso kangenku iki
Iseh biso tak obati

Sliramu opo wes ra kelingan
Nalikane nali katresnan

Senajan akeh godane ati
Tresno iki amung siji

Cah ayu sing dadi pepujanku
Sak tenane aku rindu

Kebangeten awakmu
Ninggalake aku
Kebangeten awakmu nglarani atiku
Netes eloh ku ning kuto batu
Netes eloh ku ning kuto batu