Lirik Lagu Jawa Arya Satria - Tembang Tresno 2

Aku isih durung lali
marang sliramu sing tak tresnani
senajan papan panggonmu
aku ra ngerti
roso tresno iki
tak simpen ning ati

Aku isih kelingan
wong loro nali katresnan
senajan sliramu ilang tanpo paran
tresnomu lan sliramu dadi kenangan

Tembang tresnomu sing tak gugu
mung biso gawe tangise batinku
janji tresnomu marang aku
mung biso nglarani atiku
saiki aku mung keronto ronto
kelingan sliramu sing tak tresno
opo sliramu pancen wis ra kroso
aku ning kene isih nyimpen roso
roso tresno

Aku isih kelingan
wong loro nali katresnan
senajan sliramu ilang tanpo paran
tresnomu lan sliramu dadi kenangan

Tembang tresnomu sing tak gugu
mung biso gawe tangise batinku
janji tresnomu marang aku
mung biso nglarani atiku
saiki aku mung keronto ronto
kelingan sliramu sing tak tresno
opo sliramu pancen wis ra kroso
aku ning kene isih nyimpen roso
roso tresno

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel