google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Arya Satria - Tresno Kalingan Negoro - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Arya Satria - Tresno Kalingan Negoro

Sayang sigarane jiwoku
Rungokno lirih sworoku
Senajan amung liwat layang sworo
Lahir tulus soko atiku

Sayang aku sing ning kene
Senajan adoh karo sliramu
Sworomu biso gawe ayeme atiku
Tembang tresnamu dadi panglipure atiku

Ho... ooo... Ha... aaa...
Ho... ooo... Ha... aaa...
Ho... ooo... Ho... ooo...
Ho... ooo... Ho... ooo...

Wulan tahun lan wektu
Pancen dadi watese rogo
Nanging ora ngurangi
Roso tresnaku marang sliramu

Senajan tresno kalingan negoro
Ora bakal ngilangi roso lan setyo
Senajan tresno kalingan negoro
Atiku iki ora bakal suloyo

Sayang sigarane jiwoku
Rungokno lirih sworoku
Senajan amung liwat layang sworo
Lahir tulus soko atiku

Sayang aku sing ning kene
Senajan adoh karo sliramu
Sworomu biso gawe ayeme atiku
Tembang tresnamu dadi panglipure atiku

Ho... ooo... Ha... aaa...
Ho... ooo... Ha... aaa...
Ho... ooo... Ho... ooo...
Ho... ooo... Ho... ooo...

Wulan tahun lan wektu
Pancen dadi watese rogo
Nanging ora ngurangi
Roso tresnaku marang sliramu

Senajan tresno kalingan negoro
Ora bakal ngilangi roso lan setyo
Senajan tresno kalingan negoro
Atiku iki ora bakal suloyo

Sabarlah sayang aku akan pulang
Sayang aku menunggumu
Sabarlah sayang aku akan pulang
Sayang aku menunggumu