Lirik Lagu Jawa Deviana Safara - Konco Dolan

tak akoni kowe kuwi
nomer siji neng njerone ati
esem guyumu solah tingkahmu
tindak tandukmu nyenengne atiku

tak tergantikan pesonamu
istimewa di dalam hidupku
cahaya bulan kan redup padam
saat dirimu tertawa riang

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu koncoku dolan
senajan nyawang wis marem neng ati
mergo kekancan andum katresnan

tak tergantikan pesonamu
istimewa di dalam hidupku
cahaya bulan kan redup padam
saat dirimu tertawa riang

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu koncoku dolan
senajan nyawang wis marem neng ati
mergo kekancan andum katresnan

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu koncoku dolan
senajan nyawang wis marem neng ati
mergo kekancan andum katresnan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel