google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Deviana Safara - Mung Riko - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Deviana Safara - Mung Riko

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
,
Nong atinisun selawase
(Separuh rogo iki)
Yoro mung kanggo riko