Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lyrics Jawa Deviana Safara - Mung Riko

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
,
Nong atinisun selawase
(Separuh rogo iki)
Yoro mung kanggo riko