Lirik Lagu Jawa Dian Marshanda - Tresno Kalingan Tresno

Angen sing sumilir
Sampekno tembang tresnoku
Marang priyo sing isih tak tresno

Bengi iki aku ora biso turu
Tansah kelingan
Marang sliramu wong bagus pepujanku

Duh wong bagus aku iseh tresno
Aku durung biso nglilakno
Sliramu nali tresno karo wong liyo
Aku isih mendem roso

Senajan tresnoku kalingan tresno
Aku ora iso ngilangi roso
Masio sliramu urip karo wong liyo
Lan aku ugo wis karo wong liyo

Angen sing sumilir
Sampekno tembang tresnoku
Marang priyo sing isih tak tresno

Bengi iki aku ora biso turu
Tansah kelingan
Marang sliramu wong bagus pepujanku

Duh wong bagus aku iseh tresno
Aku durung biso nglilakno
Sliramu nali tresno karo wong liyo
Aku isih mendem roso

Senajan tresnoku kalingan tresno
Aku ora iso ngilangi roso
Masio sliramu urip karo wong liyo
Lan aku ugo wis karo wong liyo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel