google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Ojo Geton - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Ojo Geton

Saiki kowe oleh nyiakke
Tresnoku..
Seng tulus kanggo awakmu
Kowe oleh ngguyu 
Diatas penderitaanku
Tapi kelingono karma menunggumu

Derita yang aku rasa 
Ketika ku bersamamu
Semua kan ada balasnya 
Takan bisa kau hindarinya

Yen sok emben kowe getun 
Ojo bali karo aku
Mergo iso wae aku 
Wes bahagia ro liane

Yen sok emben kowe susah 
Ojo kelingan salahmu
belajaro tekan masalalu 
yen kowe iso dadi seng luweh apik