Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Tutik Konde Tukang Tikung Konco Dewe

Kowe pancen ayu tenan
Nganti akeh lanangan sing podo kedanan
Nanging bingungku saiki ora karuan
Mergo pacarku mbok pangan sisan

Awit biyen nganti saiki
Awakmu wes tak anggep sahabat yang sejati
Nanging ning mburiku kowe kok ngelarakake
Tibake kowe kuwi tutik konde

Kowe pancen tutik konde
Tukang tikung konco dewe
Getunku biyen tak kenalke
Dasar kowe pancen tutik konde

Tak akoni pancen kowe ayu tenan
Nganti akeh lanangan sing podo kedanan
Nanging bingungku saiki ora karuan
Mergo pacarku mbok pangan sisan

Awit biyen nganti saiki
Awakmu wes tak anggep sahabat yang sejati
Nanging ning mburiku kowe kok ngelarakake
Tibake kowe kuwi tutik konde

Kowe pancen tutik konde, tukang tikung konco dewe
Getunku biyen tak kenalke, dasar kowe pancen tutik konde

Tak akoni pancen kowe ayu tenan
Nganti akeh lanangan sing podo kedanan
Nanging bingungku saiki ora karuan
Mergo pacarku mbok pangan sisan

Awit biyen nganti saiki
Awakmu wes tak anggep sahabat yang sejati
Nanging ning mburiku kowe kok ngelarakake
Tibake kowe kuwi tutik konde

Kowe pancen tutik konde, tukang tikung konco dewe
Getunku biyen tak kenalke, dasar kowe pancen tutik konde
Kowe pancen tutik konde, tukang tikung konco dewe
Getunku biyen tak kenalke, dasar kowe pancen tutik konde

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel