Lirik Lagu Jawa Harry Thohir - Konco Sekolah

kenangan sing raiso tak lalekke
ambarowo kuto cilik saksine
kelingan jamane bareng sekolah
tukul roso tresnoku karo kowe
cah ayu konco sekolahku

pungkasane kangenku
tak tulis ning lembarane atiku
aku raiso ngelalekke kowe
terlalu indah untuk dilupakan

rong puluh tahun aku kelangan kabarmu
kangenku ra kebendung pengen ketemu
ning endi aku sing arep nggoleki kowe
alamatmu wae aku ora ngerti

pasrah aku pasrah sing mikirake kowe
yen pancen jodoh bakale ketemu

pungkasane kangenku
tak tulis ning lembarane atiku
aku raiso ngelalekke kowe
terlalu indah untuk dilupakan

rong puluh tahun aku kelangan kabarmu
kangenku ra kebendung pengen ketemu
ning endi aku sing arep nggoleki kowe
alamatmu wae aku ora ngerti

pasrah aku pasrah sing mikirake kowe
yen pancen jodoh bakale ketemu
pasrah aku pasrah sing mikirake kowe
yen pancen jodoh bakale ketemu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel