Lirik Lagu Jawa Ikke Lourentya feat Arya S - Tresnoku Mung Sliramu

Duh wong bagus kepiye kabarmu
Opo kowe isih eling aku
Nganti seprene ra ono kabarmu
Isih kelingan opo wis pancen lali

Aku dik ora lali
Marang sliramu sing tak tresnani
Nanging dik amergo wektu
Aku lan sliramu durung ketemu

Wanito ngendi sing ra sujono
Wong sing di tresno lungo tanpo warto
Ojo kuciwo ojo sujono
Tresnoku mung sliramu ra ono liyo

Rino lan wengi tansah tak impi
Sliramu wong bagus pepujaning ati
Duh wong ayu sing tak tresnani
Tresnoku iki mung kanggo sliramu

Wanito ngendi sing ra sujono
Wong sing di tresno lungo tanpo warto
Ojo kuciwo ojo sujono
Tresnoku mung sliramu ra ono liyo

Rino lan wengi tansah tak impi
Sliramu wong bagus pepujaning ati
Duh wong ayu sing tak tresnani
Tresnoku iki mung kaggo sliramu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel