google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Ambyar - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Ambyar

Wis kebacut ambyar
Remuk sing ning ati
Opo ngene iki
Sing jenenge korban janji

Wis ambyar
Aku kudu kepiye
Metu ngendi
Supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar

Wis ambyar
Loro sing tak rasake
Kowe lungo ninggake
Aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manise janjimu
Jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego
Nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Selak nggonku milih pacar

Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke
Aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manise janjimu
Jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego
Nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo ambyar