Lirik Lagu Jawa Martin L Meha - Kepenggak Itungan Jowo

tresno iki kepenggak itungan jowo
senajan tresnoku lan tresnomu gede
kabeh wes tak lakoni, nek pancen dudu jodone
mung ngelus dodo aku ora sido rabi

alasane dinone sing ora masuk
pasaran wage lan pahing ora matuk
mugo mugo koe gek ndang nemu jodone
sing penting ojo karo koncoku dewe

biyen kowe lan aku tau sayang sayangan
kadang kadang yen ketemu yo dadi tukaran
wayah sms-an bahasa cinta cintaan
sekarang kita malah udah pisahan

saben wayah wengi aku ora iso turu
gara gara bingung wong tuwo ora setuju
opo ono sing salah karo awakku iki
sehingga bapak ibumu tidak merestui 

tresno iki kepenggak itungan jowo
senajan tresnoku lan tresnomu gede
kabeh wes tak lakoni, nek pancen dudu jodone
mung ngelus dodo aku ora sido rabi

alasane dinone sing ora masuk
pasaran wage lan pahing ora matuk
mugo mugo koe gek ndang nemu jodone
sing penting ojo karo koncoku dewe

biyen kowe lan aku tau sayang sayangan
kadang kadang yen ketemu yo dadi tukaran
wayah sms-an bahasa cinta cintaan
sekarang kita malah udah pisahan

saben wayah wengi aku ora iso turu
gara gara bingung wong tuwo ora setuju
opo ono sing salah karo awakku iki
sehingga bapak ibumu tidak merestui

tresno iki kepenggak itungan jowo
senajan tresnoku lan tresnomu gede
kabeh wes tak lakoni, nek pancen dudu jodone
mung ngelus dodo aku ora sido rabi

alasane dinone sing ora masuk
pasaran wage lan pahing ora matuk
mugo mugo koe gek ndang nemu jodone
sing penting ojo karo koncoku dewe
sing penting ojo karo koncoku dewe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel