Lirik Lagu Jawa Nella Kharisma feat Cak Rull - Tresno Marang Rondo

Mas, aku takon ojo ngguyu
Mas, aku takon ojo nesu
cobo tho wangsulono

Dik, kowe arep takon opo
mbok ojo gawe bingung atiku
munio arep takon opo

Mas, opo bener kowe tresno
akeh perawan kok malah milih rondo
aku wedi mbok gawe kuciwo

Dik tresnaku tanpo upomo
ora perduli prawan utowo rondo
wong tresno kui gandengane roso

Ojo kesusu mas
kowe ngomong tresno
wong akeh prawan
sing ning njobo kono
aku emoh mas mung digawe ampiran
opo maneh tresnomu ora tenanan

Dik tresnaku tresno tenanan
aku kepingin wong loro
urip bebarengan
senadyan aku joko sliramu rondo
aku wes siap
nadyan tresno marang rondo

ojo kesusu mas
kowe ngomong tresno
wong akeh prawan
sing ning njobo kono
aku emoh mas mung digawe ampiran
opo maneh tresnomu ora tenanan

Dik tresnaku tresno tenanan
aku kepingin wong loro
urip bebarengan
senadyan aku joko sliramu rondo
aku wes siap
nadyan tresno marang rondo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel