Lirik Lagu Jawa Nella Kharisma - Kelangan Tresno

rasane urip kurang sampurno
tanpo sesandingan
karo wong sing tak tresno
saben wengi mung biso
ngusap netese eluh banyune moto

keronto ronto rasane jiwo
tanpo sumanding
wong sing tansah tak tresno
nangis sak jeroning dodo
aku kelingan kelangan tresno

angin sing tansah ngemboro
tulung to rinio
aku titip kangen sing tak roso
tulung sampekno....
aku mendem roso sesek ning dodo..
jalaran,aku wes kelangan tresno

angin sing tansah ngemboro
tulung to rinio
aku titip kangen sing tak roso
tulung sampekno....
aku mendem roso sesek ning dodo..
jalaran,aku wes kelangan tresno

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel