Lirik Lagu Jawa Safira Inema feat. Stevendro - Sayang Kowe [DJ Remix Version]

udan rintik rintik langite mendung
pelangi pelukismu agung
udane soyo deres, nambahi kangenku
kelingan manise esemmu

opo kowe ngerti mung kowe sing tak sayangi
jenengmu tak ukir ning ati
gede roso tresnaku mung kanggo sliramu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

duh sayangku pepujaning atiku
ora ono wong liyo sing iso dadi pengantimu
tak sawang sawang katon padang tumerang ing netramu
tresnoku yo mung kowe, sing ono ning atiku

tulung sawangen aku, aku sing setyo ngeteni
tak suwun kowe iso njogo ati
(tresnoku mung kowe, tresnoku selawase)
tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu 

udan rintik rintik langite mendung
pelangi pelukismu agung
udane soyo deres, nambahi kangenku
kelingan manise esemmu

opo kowe ngerti mung kowe sing tak sayangi
jenengmu tak ukir ning ati
gede roso tresnaku mung kanggo sliramu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

tak jogo atimu mergo kowe tresnoku
padhange rembulan udan gerimis sing dadi saksine
nalikane awak dewe pas ngucap janji
sing tak suwun tresnamu kudu iso sabar ngenteni

tulung sawangen aku, aku sing setyo ngeteni
tak suwun kowe iso njogo ati
(tresnoku mung kowe, tresnoku selawase)
tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

tulung sawangen aku, aku sing setyo ngeteni
tak suwun kowe iso njogo ati
(tresnoku mung kowe, tresnoku selawase)
tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel