google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Wedi Kelangan [Remix Version] - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Wedi Kelangan [Remix Version]

Yang udane westeko
Aku ngempet kangen
Opo kowe keroso

Udan bledek aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet engalo bali…..

Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan

Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang layang


Yang udane westeko
Aku ngempet kangen
Opo kowe keroso

Udan bledek aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet engalo bali

Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan

Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang layang

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan

Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang layang
Adoh kowe rasane koyo wong edan