Lirik Lagu Jawa Salsa Kirana - Jomblo Sangar

Dadi jomblo seng sangar
masio ra ndue pacar
seng penteng akeh seng ngejar
ra peduli wong omong koyok pendekar

ndue bojo ra iso nyenengne ati
mending jomblo rausah gengsi
timbang manyak teko ngendi ngendi
di stop wae timbang gawe loro ati

ijen tetap tanpo pacar jomblo jomblo sangar
tetep woles ben fikiran tenang ora ngenes
urong ijin tanpo bolo aku ora popo
seng penteng atiku iki ora nelongso

sepiro sangarmu ngaku ijin tetep tanpo pacar neng sandingmu
ora usah peduli wong ngomong kowe jomblo sejati seng penting koe ora loro ati
ora usah nggugoni uwong omong opo seng penteng tetep hepi

Dadi jomblo seng sangar
masio ra ndue pacar
seng penteng akeh seng ngejar
ra peduli wong omong koyok pendekar

ndue bojo ra iso nyenengne ati
mending jomblo rausah gengsi
timbang manyak teko ngendi ngendi
di stop wae timbang gawe loro ati

ijen tetap tanpo pacar jomblo jomblo sangar
tetep woles ben fikiran tenang ora ngenes
urong ijin tanpo bolo aku ora popo
seng penteng atiku iki ora nelongso

sepiro sangarmu ngaku ijin tetep tanpo pacar neng sandingmu
ora usah peduli wong ngomong kowe jomblo sejati seng penting koe ora loro ati
ora usah nggugoni uwong omong opo seng penteng tetep hepi

ijen tetap tanpo pacar jomblo jomblo sangar
tetep woles ben fikiran tenang ora ngenes
urong ijin tanpo bolo aku ora popo
seng penteng atiku iki ora nelongso

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel