google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Salsa Kirana - Tresno Kandas - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Salsa Kirana - Tresno Kandas

Kiwo kopling tengen ngegas
Durung sempet nyanding
Jebule tresnaku kandas

Saktenane loro nanging aku iso opo
Yen kenyataane kowe gelem
Dirabi karo wong liyo

Tresnaku ra lolos
Mergo kalah saingan karo terios
Senadyan tresnaku gede
Nanging aku kalah sembarange

Wes talah tompo apa anane
Yen pancen ngene kenyataane
Tresnaku sing gede malah mbok prekne
Kowe ngabotake lanangan liyane

Sak loro lorone wong kepancal sapi
Nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
Senadyan rasane makjleb ning njero dodo iki
Mergo mbok tinggal rabi
Nanging aku kudu kuat ati ngelakoni tresnaku sing kandas iki

Kiwo kopling tengen ngegas
Durung sempet nyanding jebule tresnaku kandas
Saktenane loro nanging aku iso opo
Yen kenyataane kowe gelem dirabi karo wong liyo

Tresnaku ra lolos mergo kalah saingan karo terios
Senadyan tresnaku gede nanging aku kalah sembarange
Wes talah tompo apa anane yen pancen ngene kenyataane
Tresnaku sing gede malah mbok prekne, kowe ngabotake lanangan liyane

Sak loro lorone wong kepancal sapi
Nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
Senadyan rasane makjleb ning njero dodo iki mergo mbok tinggal rabi
Nanging aku kudu kuat ati ngelakoni tresnaku sing kandas iki

Kiwo kopling tengen ngegas
Durung sempet nyanding jebule tresnaku kandas
Saktenane loro nanging aku iso opo
Yen kenyataane kowe gelem dirabi karo wong liyo

Kiwo kopling tengen ngegas
Durung sempet nyanding jebule tresnaku kandas
Saktenane loro nanging aku iso opo
Yen kenyataane kowe gelem dirabi karo wong liyo