google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Bisane Mung Nyawang - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Bisane Mung Nyawang

bisane mung nyawang
seng biso ndampingi
bisane mung ngangen
seng biso nduweni

riko hang sun sayang
wes ono hang ngudang
riko kang sun eman
wes duwen wong liyan

getun rasane ati
seng biso nduweni
riko hang sun demeni
riko hang sun welasi
wes ono hang ngrumati

getun rasane ati
seng biso nduweni
riko hang sun demeni
riko hang sun welasi
wes ono hang ngrumati

opo iki wes takdire
bisane mung nyawang
kadung mulo takdire
lilo isun lilo

bisane mung nyawang
seng biso ndampingi
bisane mung ngangen
seng biso nduweni

riko hang sun sayang
wes ono hang ngudang
riko kang sun eman
wes duwen wong liyan

getun rasane ati
seng biso nduweni
riko hang sun demeni
riko hang sun welasi
wes ono hang ngrumati

getun rasane ati
seng biso nduweni
riko hang sun demeni
riko hang sun welasi
wes ono hang ngrumati

opo iki wes takdire
bisane mung nyawang
kadung mulo takdire
lilo isun lilo
lilo isun lilo
lilo isun lilo