Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Ngelabur Langit

nabur uyah nong segoro
sing ono artine paran paran
podo koyo nglabur langit manasi geni
yo sing ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
podo koyo dene kendang di tabuh seleseh
welas isun sing riko gape

wes uwes uwes dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas
duwe segudang aseh
dinggo paran mageh golek liane

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
podo koyo dene kendang di tabuh seleseh
welas isun sing riko gape

wes uwes uwes dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun duwe segudang welas
duwe segudang aseh dinggo paran mageh golet liane

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel