Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Kuthung

Buru keroso gethun
Bengen ninggalno isun
Sing weruh paran sebabe

Kelendi arep nyambung
Ati iki wis kuthung
Keseron riko ganthung

Saiki riko teko kuas-kuas roso
Nang endi riko bengen magih sun loro
Butuh gandhulan nyang riko

Wis aron ati iki mosok nak baleni
Gawe tatune ati wirange roso
Emong isun mindho loro

Buru keroso gethun
Bengen ninggalno isun
Sing weruh paran sebabe

Kelendi arep nyambung
Ati iki wis kuthung
Keseron riko ganthung

Saiki riko teko kuas-kuas roso
Nang endi riko bengen magih sun loro
Butuh gandhulan nyang riko

Wis aron ati iki mosok nak baleni
Gawe tatune ati wirange roso
Emong isun mindho loro

Buru keroso gethun
Bengen ninggalno isun
Sing weruh paran sebabe

Kelendi arep nyambung
Ati iki wis kuthung
Keseron riko ganthung

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel