Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Pecahe Welas

Sing usah katik selabar
Kelendi nong endi awak iki
Nong isun saiki
Nyatane wis lali
Nyang riko tau ndemeni

Apuwo buru saiki
Keroso atin riko meluk sepi
Arane wong getun mulo noring mburi
Ikhlas no gancango lali
Isun sing ninggal yo sing ngawiti

Pecahe welas mung riko tulihi
Apuwo bengen sing nurut isun
Mulo saiki riko ojo getun
Isun sing ninggal yo sing ngawiti
Pecahe welas mung riko tulihi
Apuwo bengen sing nurut isun
Mulo saiki riko ojo getun

Apuwo buru saiki keroso atin riko meluk sepi
Arane wong getun mulo noring mburi
Ikhlasno gancango lali
Isun sing ninggal yo sing ngawiti
Pecahe welas mung riko tulihi
Apuwo bengen sing nurut isun

Mulo saiki riko ojo getun
Isun sing ninggal yo sing ngawiti
Pecahe welas mung riko tulihi
Apuwo bengen sing nurut isun
Mulo saiki riko ojo getun
Mulo saiki riko ojo getun

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel