Lirik Salma - Cinta Saumur Kembang

nalangsa aduh nalangsa
lain ngimpi akang gaduh deui
naon atuh kalepatan abdi

teu sangka aduh teu sangka
akang nanjung geuning
kalah nyandung
naon atuh kakirangan diri

cinta akang saumur kembang
tali asih teu manjang
teu emut basa duaan
janji sahuap lingkup
kaduhung segede gunung
kaduhung teu manggih tungtung

teu sangka aduh teu sangka
akang nanjung geuning kalah nyandung
naon atuh kakirangan diri

cinta akang saumur kembang
tali asih teu manjang
teu emut basa duaan
janji sahuap lingkup
kaduhung segede gunung
kaduhung teu manggih tungtung

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel