google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Salma - Cinta Saumur Kembang - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Salma - Cinta Saumur Kembang

nalangsa aduh nalangsa
lain ngimpi akang gaduh deui
naon atuh kalepatan abdi

teu sangka aduh teu sangka
akang nanjung geuning
kalah nyandung
naon atuh kakirangan diri

cinta akang saumur kembang
tali asih teu manjang
teu emut basa duaan
janji sahuap lingkup
kaduhung segede gunung
kaduhung teu manggih tungtung

teu sangka aduh teu sangka
akang nanjung geuning kalah nyandung
naon atuh kakirangan diri

cinta akang saumur kembang
tali asih teu manjang
teu emut basa duaan
janji sahuap lingkup
kaduhung segede gunung
kaduhung teu manggih tungtung