Lirik Vita Alvia - Mundur Alon Alon

Aku ngalah dudu mergo aku wes ra sayang
aku mundur dudu mergo tresnoku wes ilang                  
nanging aku iki ngerteni
Yn dirimu lebih sayang arek kae...
                     
Aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung digoleki pas atimu perih

Aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung di butuhno pas atimu loro..
                        
Aku ngalah dudu mergo aku wes ra sayang
aku mundur dudu mergo tresnoku wes ilang                 
nanging aku iki ngerteni
Yn dirimu lebih sayang arek kae...
                    
Aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung digoleki pas atimu perih

Aku mundur alon alon
mergo sadar aku sopo
mung di butuhno pas atimu loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel