Lirik Wina DH - Cinta Yang Salah

Najan aya rasa cinta
Najan pada-pada cinta
Tapi kumaha-kumaha-kumaha
Pada nu boga

Najan karasana nyaman tapi rumasa teu aman
Resep-resepan mesra-mesraan sayang-sayangan
Main rasa main ati sien bahaya kabakar api
Nyiar nyiar rasa senang sien ka uar kumaha urang...

Apungkeun apungkeu sing jauh
Titipkeun we k langit k tujuh rasa cinta urng duaan bsi kamalinaan
Palidkeun palidkeun sing jauh titipkeun we sing luas ka laut
Rasa cinta urang duaan bisi kabablasan

Sorry sorry cinta
Good bye good bye cinta
Stop stop bilang sayang.
Cinta nu salah d memernah jadi masalah stop stop hubungan cinta urang duaan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel