Lirik Wina Dhebring - Cinta Ibarat Kalangkang

Rumasa hate abdi ngges ka cancang
Tali cinta anu meni pageuh pisan
Cinta ibarat kalangkang teu leupas tina emutan
Kunaon nembe ayena urang tepang kunaon atuh anjen ngges duaan hate kadung ka bandangteu daya ngalih ka nu lian
Kahayang urang ngapung awang-awang nembang bentang di bulan sasarengan
Hayang ngajajarkeun bentang-bentang pager ayu keur urang duaan
Kahayang hate nu matak hariwang kembang cinta anu ngarias impenan cinta suci anu teu kasorangan sakur dilamunan

Rumasa hate abdi ngges ka cancang
Tali cinta anu meni pageuh pisan
Cinta ibarat kalangkang teu leupas tina emutan
Kunaon nembe ayena urang tepang kunaon atuh anjen ngges duaan hate kadung ka bandangteu daya ngalih ka nu lian
Kahayang urang ngapung awang-awang nembang bentang di bulan sasarengan
Hayang ngajajarkeun bentang-bentang pager ayu keur urang duaan
Kahayang hate nu matak hariwang kembang cinta anu ngarias impenan cinta suci anu teu kasorangan sakur dilamunan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel