google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Koco Bureng - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Koco Bureng

molet miring selisih
welas iki mergo sing imbang
butuh riko njangkepi
myakne anteng ati sing goyang

isun koyo bubukan tanpo gulo
rasane pait temenan
podo sun tanpo riko
sing ono manis - manise urip iki

koco bureng di enggo dandan nono gambare
seneng sampek edan nono jawabe nono balese
koco bureng di enggo dandan nono gambare
seneng sampek edan nono jawabe sing ono balese

koco bureng di nggo dandan
demen demen dewek