google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Mati Roso - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Mati Roso

mati roso nisun nyang riko
kakunono lemes maning
ketutup mendung noring sukmo
ningguli moto ati

munggo tah keneng isun jaluk
sing kepingin weruh riko
getun saiki kari getun
apuwo sing sun busek aran riko

bencel atinisun, cuil atinisun
rontok ajur leleran
roso loro iki riko hang natoni
soyo keroso perih

sing ngiro isun
tegone riko ngiris-ngiris ati 
munggo tah keneng isun jaluk
sing kepingin weruh riko
getun saiki kari getun
apuwo sing sun busek aran riko

bencel atinisun, cuil atinisun, rontok ajur leleran
roso loro iki riko hang natoni, soyo keroso perih
sing ngiro isun tegone riko ngiris-ngiris ati

bencel atinisun, cuil atinisun, rontok ajur leleran
roso loro iki riko hang natoni, soyo keroso perih
sing ngiro isun tegone riko ngiris-ngiris ati