Lirik Lagu Jawa Vivi Artika - Gusti Kulo Los

Gusti ati kulo sampon los tenan
Ikhlas ning impenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Sak iki sing nduweni malah wong liyan

Tak sayang sayang ojo nganti kelangan
Tresno sing gemati iki wis terlalu dalam
Kabeh kurangku mugo kowe ngerteni
Tak perjuangke ben cepet rabi

Yungalah tenan lagi sayang sayange
Kowe ora kangen naging malah ngajak bubaran
Yungalah tenan iki lelakon opa
Jarene dijodohke wong tuo

Gusti ati kulo sampon los tenan
Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Sak iki sing nduweni malah wong liyan

Gusti kuat-kuatno ati iki
Senajan ora ngerti kapan leh mari
Butuh wektu sewe kanggo ngelalekke
Kabeh kenangane, aku lan dewe

Yungalah tenan lagi sayang sayange
Kowe ora kangen naging malah ngajak bubaran
Yungalah tenan iki lelakon opa
Jarene dijodohke wong tuo

Gusti maturnuwun sampun paringi ati sing bakoh
Aku ora loro ati
Yen pancen iki dalanku
Aku ikhlas
Gusti kulo sampon losss….

Gusti ati kulo sampon los tenan
Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Sak iki sing nduweni malah wong liyan

Gusti kuat-kuatno ati iki
Senajan ora ngerti kapan leh mari
Butuh wektu sewe kanggo ngelalekke
Kabeh kenangane, aku lan dewe
Gusti ati kulo sampon los tenan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel