Lirik Lagu Jawa Fdj Emily Young - Tamu Undangan

pancene aku cemburu
kasihku ditikung sahabatku
ibarat tanduran kepangan pager watu
cintaku kandas di tangan kawanku

semono ugo tatu iki
hubungan yang gagal dijalani
wes sepuluh tahun pacaran karo kowe
jebule malah undangan rabine

pacaran karo aku, tapi sing rabi koncoku
janji ke pelaminan, dadine tamu undangan
biyen kau panggil sayang, kini menjadi mantan
sing tak sayang tenanan, ternyata jodohnya teman

pancene aku cemburu
kasihku ditikung sahabatku
ibarat tanduran kepangan pager watu
cintaku kandas di tangan kawanku 

semono ugo tatu iki
hubungan yang gagal dijalani
wes sepuluh tahun pacaran karo kowe
jebule malah undangan rabine

pacaran karo aku, tapi sing rabi koncoku
janji ke pelaminan, dadine tamu undangan
biyen kau panggil sayang, kini menjadi mantan
sing tak sayang tenanan, ternyata jodohnya teman

pacaran karo aku, tapi sing rabi koncoku
janji ke pelaminan, dadine tamu undangan
biyen kau panggil sayang, kini menjadi mantan
sing tak sayang tenanan, ternyata jodohnya teman, ternyata jodohnya teman

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel