Lirik Jihan Audy - Kalah Cepet

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang, amung bantal tak sayang-sayang
suwi yen tresno kowe, jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang, kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten 

ngopo sing nyonggo tresno, mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang, amung bantal tak sayang-sayang
suwi yen tresno kowe, jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang, kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel