Lirik Lagu Jawa Dewi Zega - Kari Getune

Bingung yo kari bingunge
Nyidem roso hang kebendung
Mergo kesulungan
Kasep di juwut wong liyan

Getun yo kari getune
Yo mung mandeg nong angenan
Ngabeti roso isin
Pungkasane sing uman

Apuo sing bengen bengene
Terus terang ngomong demen
Masio bengen tau demen nyang isun
Saiki duwen wong liyan

Apuo sing bengen bengene
Terus terang ngomong demen
Masio bengen tau demen nyang isun
Saiki duwen wong liyan

Getun yo kari getune
Yo mung mandeg nong angenan
Ngabeti roso isin
Pungkasane sing uman

Apuo sing bengen bengene
Terus terang ngomong demen
Masio bengen tau demen nyang isun
Saiki duwen wong liyan

Apuo sing bengen bengene
Terus terang ngomong demen
Masio bengen tau demen nyang isun
Saiki duwen wong liyan

Apuo sing bengen bengene
Terus terang ngomong demen
Masio bengen tau demen nyang isun
Saiki duwen wong liyan

Apuo sing bengen bengene
Terus terang ngomong demen
Masio bengen tau demen nyang isun
Saiki duwen wong liyan
Saiki duwen wong liyan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel