Lirik Lagu Jawa Dewi Zega - Sanggupo

kepaksan isun kepaksan
ngapusi ati
welas ngomong sing welas
nong ngarep riko

kesekso batin kesekso
nyengidakno roso
mung siji iki dalane
ngalesi duso

sanggupo isun nerimo
dung riko duwen wong liyo
sun ngempet roso ring dodo
mung kanggo awak riko

keloron seneng ring kono
sing kebagi ambi awak iki
sing kepengin urip riko
ajur mergo isun

kepaksan isun kepaksan ngapusi ati
welas ngomong sing welas nong ngarep riko
kesekso batin kesekso nyengidakno roso
mung siji iki dalane ngalesi duso

sanggupo isun nerimo dung riko duwen wong liyo
sun ngempet roso ring dodo mung kanggo awak riko
keloron seneng ring kono sing kebagi ambi awak iki
sing kepengin urip riko ajur mergo isun

sanggupo isun nerimo dung riko duwen wong liyo
sun ngempet roso ring dodo mung kanggo awak riko
keloron seneng ring kono sing kebagi ambi awak iki
sing kepengin urip riko ajur mergo isun

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel