Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Cintaku Di Kualanamu

Neng kualanamu neng endi
Aku kangen ngopo kowe ora ngerti
Petenge atiku koyo wengi tanpo bulan
Neng kene ora biso nyawang

Neng endi lungamu nang endi
Muliho sedelo opo sewengi
Sepine uripku koyo langit tanpo lintang
Nanging aku isih ora rumongso kelangan

Ra mungkin
Ra mungkin aku lali kowe
Kowe isih neng kene neng jero atiku
Neng atiku selawase

Ra mungkin
Ra mungkin aku lali kowe
Kowe isih neng kene
Kowe isih neng kene
Neng atiku selawase

Raono sing ilang
Kowe terus tak sawang
Aku ra rumongso kelangan

Neng endi lungamu neng endi
Muliho sedelo opo sewengi
Sepine uripku koyo langit tanpo intang
Nanging aku isih ora rumongso kelangan

Ra mungkin
Ra mungkin aku lali kowe
Kowe isih neng kene
Kowe isih neng kene
Neng atiku selawase

Raono sing ilang
Kowe terus tak sawang
Aku ra rumongso kelangan

Ra mungkin
Ra mungkin aku lali kowe
Kowe isih neng kene neng jero atiku
Neng atiku selawase

Ra mungkin
Ra mungkin aku lali kowe
Kowe isih neng kene
Kowe isih neng kene
Neng atiku selawase

Raono sing ilang
Kowe terus tak sawang
Aku ra rumongso kelangan

Raono sing ilang
Kowe terus tak sawang
Aku ra rumongso kelangan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel