Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Ojo Ping Telu

Sepisan kowe nglarani atiku
Tanganku ngelus dodo
Ping loro kowe ngiris iris atiku
Isih tak ngapuro

Yen nganti ping telu kowe ngapusi
Sumpah aku ra lilo
Cukup semene semene wae
Wis cukup semene

Wis wiwit mbiyen
Jujur aku wis kondo sopo aku iki
Wis wiwit mbiyen
Jujur aku cerito aku ra ngapusi

Nanging saiki
Kowe gawe loro nglarani aku iki
Cukup semene semene wae
Wis cukup semene

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Ora sah sandiworo karepmu kepiye

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Timbang loro ati urip dewe dewe

Wis wiwit mbiyen
Jujur aku wis kondo sopo aku iki
Wis wiwit mbiyen
Jujur aku cerito aku ra ngapusi

Nanging saiki
Kowe gawe loro nglarani aku iki
Cukup semene semene wae
Wis cukup semene

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Ora sah sandiworo karepmu kepiye

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Timbang loro ati urip dewe dewe

Ngomongo sak tenane
Timbang loro ati urip dewe dewe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel