Lirik Lagu Jawa Intan Chacha - Jaran Mesem

Darling you no love me lagi
Because wis nduwe pengganti
Yen ngono putusanmu kowe selak ro janjimu
Yes sepakat lah no dilema bagiku

Darling you no love me lagi
You wes milih medot tresno iki
Padahal kowe seneng wes lego ra spaneng
Saikine mbalek stel kenceng

Entenono menyanku segera mendatangimu
I am sorry putusanku jaran goyang untukmu
Ku tak besar lengan berkuasa hanya satu kan ku susun mantra baru
I am sorry ya darlingku semar mesem untukmu

Jaran goyang siji mendat
Jaran goyang loro ra kontal
Jaran mesem iki pungkasan
Enggak mempan don't worry sayang

Tak dobeli semar mesem
Tal campuri kunir asem
Tak golekne kembang telek'an
Enggak manjur lek dukun anyar

Darling you no love me lagi
Because wis nduwe pengganti
Yen ngono putusanmu kowe selak ro janjimu
Yes sepakat lah no dilema bagiku

Darling you no love me lagi
You wes milih medot tresno iki
Padahal kowe seneng wes lego ra spaneng

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel