Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Mencla Mencle

Isuke ngomong ngene, bengine ngomong seje
Lambemu mencla mencle among nyusahne ae
Mendah kowe dadi aku
Jaremu setia jebule amung ngapusi aku

Langit karo bumi ra iso dadi siji
Rembulan matahari selalu menyinari
Endahe dunia iki ra koyo tresnamu
Sing saiki kerep nyulayani

Asline uwes suwi aku ngempet roso iki
Tak aboti mergo sayang isih neng njero ati
Sak tenane nek wong liyo jelas wes angkat tangan
Tapi aku mencoba untuk tetap terus bertahan

Isuke ngomong ngene, bengine ngomong seje
Lambemu mencla mencle among nyusahne ae
Mendah kowe dadi aku
Jaremu setia jebule amung ngapusi aku

Langit karo bumi ra iso dadi siji
Rembulan matahari selalu menyinari
Endahe dunia iki ra koyo tresnamu
Sing saiki kerep nyulayani

Asline uwes suwi aku ngempet roso iki
Tak aboti mergo sayang isih neng njero ati
Sak tenane nek wong liyo jelas wes angkat tangan
Tapi aku mencoba untuk tetap terus bertahan

Isuke ngomong ngene, bengine ngomong seje
Lambemu mencla mencle among nyusahne ae
Mendah kowe dadi aku
Jaremu setia jebule amung ngapusi aku

Langit karo bumi ra iso dadi siji
Rembulan matahari selalu menyinari
Endahe dunia iki ra koyo tresnamu
Sing saiki kerep nyulayani

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel